Digitalitzats

1. Un cas de permanència de la tradició oral és el cas de “cotillejar” o “fer safareig”. Des de sempre els rumors i els “cotilleo” han passat de persona en persona de manera oral i actualment segueix sent així, una persona veu o sent alguna cosa i ho diu a les altres.

2. Titular: Una rutina digital

Segons l’informe de la Sociedad de la informació España 2014, les tendències que es presentaven com a futures s’han consolidat i han produït importants avenços per el nostre dia a dia.

El primer cas és un 98% d’usuaris d’internet són joves d’entre 16 i 22 anys. És un clar exemple del terme de nadius digitals, ja que els usuaris d’entre 16 i 22 anys han nascut als anys 90, on la tecnologia d’internet n’és pròpia, forma part de les seves vides. A més, és possible que aquest alt percentatge entre els joves sigui a causa de l’educació que també en sustenta el seus ús dins les aules, on cada cop més escoles deixen de banda el llibre escrit per donar pas al digital.

 D’altra banda, és un nou medi per comunicar-se més fàcilment i impulsar les relacions. És un senyal més que vivim en una societat que evoluciona constantment. Es pot interpretar com un aspecte negatiu perquè crea una clara frontera entre dues generacions.

El gran creixement de la fibra òptica, fins un 93% d’usuaris consumidors,Els resultats demostren una bona acceptació de la fibra òptica, pel seu creixement a causa del bon rendiment. És possible que la fibra òptica poc a poc vagi convertint-se en la tecnologia d’accés a internet predominant. Així, està passant de ser una alternativa per al nostre futur a ser una eina que forma part del nostre present, perquè les nostres necessitats han canviat, i al fer un major ús de l’internet necessitem una eina que ens permeti navegar més ràpid.

3. Titular: Un futur present

Fins fa uns anys es creia que l’internet no formaria part de la vida de les persones, que seria quelcom passatger. Però a dia d’avui, podem afirmar que tots aquells que creien això, s’equivocaven.

 L’internet millora i facilita la nostra vida diària amb pagines d’informació, augmenta les relacions personals amb el correu electrònic, etc. Tanmateix, crec que en l’actualitat existeix un ús abusiu d’aquesta nova tecnologia i com és de saber, cap extrem és bo. Estem crean una societat totalment digitalitzada, on no som capaços de fer res sense l’ús d’internet i tots els seus dispositius.

Gemma Agulló

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s