Activitat 10

2ª part. Exercici de grup -Es tracta de tornar al problema d’informació que vam començar a l’exercici A-3, triar un dels dos casos, i desenvolupar-lo, fent tota la sèrie de cerques que estiguin relacionades amb el cas triat. (Cerques a Google; al cercador simple o avançat). -Indicar per a cada cerca: equació de cerca, nombre resultats obtinguts, i seleccionar algun resultat significatiu, per exemple un resultat per cada cerca, indicant títol i url. -Descriure i valorar tot el procés

Cas 1
Enunciat: Una estudiant de disseny de moda està fent una col·lecció de roba i necessita cercar les diferents tendències del mercat actual a Europa i als EEUU
Identificació dels factors condicionants:

–          Està en procés d’aprenentatge

–          Català, castellà i anglès

–          Temps parcial

–          Molta informació

Identificació necessitats informació:

–          Estudiant de moda

–          Tema relacionat amb moda

–          Diferents tendències: teixits, colors etc.

–          A Europa i als EEUU

  1. Tendències de moda a Europa i als Estats Units . no a espanya invierno 2015-2016

Tendències moda Europa Estats Units –Espanya (invierno)>=2015 <=2016 http://www.modapreviewinternational.com/2015/02/tom-ford-otono-invierno-2015-2016/ Tom Ford Otoño/Invierno 2015-2016 Aproximadament 102.000 resultats (0,70 segons)

  1. Tendències de teixits a Paris i Milano i no Madrid

Tendències teixits Paris Milan –Madrid http://onethousandshoes.es/una-tendencia-invernal-llamada-ante/ una tendència invernal llamada ante Aproximadament 221.000 resultats (0,48 segons)

  1. Tendències de street style Paris

Tendències Street style Paris http://www.vogue.es/moda/streetstyle/galerias/street-style-de-paris-fashion-week-otono-invierno-2015-2016/11753/image/970631 Milan Fashion Week/ Street Style Aproximadament 513.000 resultats (0,43 segons)   Un cop fet tot el procés de recerca sobre allò que l’estudiant de moda necessitava trobar per poder donar a terme la seva col·lecció de roba, ha estat realitzat amb bons resultats. Els resultats obtinguts no només es basen en tendències de moda local, si no que s’ha pogut obtenir informació sobre les tendències de diferents llocs de món. En la primera búsqueda s’han aconseguit dades sobre moda i tendències a Europa i als Estats Units. En la segona el protagonista del resultat és el teixit de “ante”, una tendència que s’ha posat de moda per aquesta temporada. La darrera cerca es basa en l’streetstyle de la Paris fashion week de tardor-hivern 2015/2016.

Gemma Agulló, Maria Rosés, Andrea Marin.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s