Berta Bernad

1- Berta Bernad

2- http://bertabernad.com

3-Captura de pantalla 2015-04-26 a las 12.25.36

4- El títol de la web apareix a principi de pantalla i a la vegada actua com accés per retornar a la pàgina principal. Seguidament, trobem les quatre categories principals que són Street Style, Lifestyle, Projects i Videos. Dins d’ aquestes hi trobem les seves publicacions organitzades per àlbums, que apareixen a l’inici de la web amb una fotografia principal, el títol i la data de publicació.

Just a la dreta de les categories principals hi ha una opció molt interessant i que no totes les pàgines tenen i és el canvi d’ idioma, disponible amb espanyol i amb angles, que facilita i obre les portes a un públic més ampli. Tot després, una característica important com és el buscador, que facilita la feina a l’hora de fer consultes o de buscar publicacions de manera més ràpida i fàcil.

També, i no menys important, un accés directe a altres xarxes socials com són Twitter, Facebook, Instagram i el seu correu.

5- És una pàgina amb molt contingut i d’ una qualitat molt lligada a el fet visual i actualitzada amb una freqüència raonable, que alhora està ben organitzada per apartats i els seus subapartats, i amb opcions com el cercador d’informacions que encara faciliten més el seu ús. Cal destacar, que la tipografia utilitzada és clara i com a plus, en cada publicació es destaca les paraules més importants en negreta.

Agulló Bruguera, Gemma

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s