ACTIVITAT 14

  1. Cercar

Utilitzant la cerca simple/normal de twitter, he trobat els següents enllaços:

  • Aprofitant els darrers dies de la Barcelona Bridal Week i aprofitant la relació amb la temàtica del blog, he fet cerca amb les paraules “barcelona bridal week” i he obtingut milers de resultats, ja que la xarxa ha estat molt interactiva durant aquesta setmana al voltant d’això. Finalment he seleccionat un link del portal web de la revista “Hola”, en la que es pot presenciar les últimes tendències nupcials acompanyades d’una galeria fotogràfica.

http://www.hola.com/novias/2015050878596/barcelona-bridal-week-2016-marco-and-maria-patricia-avendano-sonia-pena/?utm_campaign=hola&utm_medium=social_media&utm_source=twitter

  1. Crear llistes

La llista creada en el meu perfil de twitter @andreamarinmu ha estat pensada en arxivar persones influents dins del sector de la comunicació de moda.

https://twitter.com/andreamarinmu/lists/modaytendencias

L’he anomenat Modaytendencias i els perfils inclosos han estat 10, en el que es troben agències especialitzades en la comunicació de moda, com ara editores de revistes o marques i un par de blogs de moda i tendències que es troben actius diàriament, per tal de poder estar informada de manera instantània.

  1. Monitoritzar

Perfil de Tweetdeck:

1

2

El perfil de Tweetdeck m’ha ajudat a mantenir organitzat el meu compte de twitter, ja que en una mateixa pantalla et dóna l’oportunitat de seguir les interaccions i organitzar a temps real la informació de les persones que segueixes, les diferents llistes i tota la activitat realitzada en el perfil. He organitzat a les persones que segueixo en llistes, com per exemple els companys de classe, per tal d’estar assabentada de tot el que fan. A més a més el fet de tenir-ho tot en la mateixa pantalla m’ha facilitat a l’hora de seleccionar la informació que posteriorment he publicat al meu perfil en relació als temes d’interès.

4. Publicar a twitter

Els links d’alguns dels tweets fets per mi són els següents:

– https://twitter.com/andreamarinmu/status/594918227467186176

En aquest recomano la pe·lícula d’YSL, un film sobre la vida del dissenyador de moda i empresari francès, que vaig tenir l’oportunitat de veure-la al festival de cinema d’autor de Barcelona el passat 24 d’abril.

– https://twitter.com/andreamarinmu/status/597045294757486592

Aquest tweet va en relació a la “Moritz Feed Dog”, on recomano un link sobre el festival que tindrà lloc aquesta setmana a Barcelona. És el primer festival de cinema documental de moda a Espanya.

– https://twitter.com/andreamarinmu/status/596445401600909312

La setmana passada va tenir lloc la presentació de la col·lecció “Louis Vuitton Cruise”. A través de l’aplicació mòbil “Snapchat” es va poder veure en streaming la presentació de la col·lecció a través de vídeos sobre l’esdeveniment i tots els seus convidats.

Andrea Marin Muñoz

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s